DESPRE NOI

Cuvântul potrivit la locul potrivit”

Suntem o echipă de traducători autorizați cu experiență de peste 10 ani în domeniul traducerilor.

 

Despre Noi

Autosuficiența nu ne caracterizează, prin urmare, ne propunem în permanență să ne îmbunătățim munca prin cursuri de specializare și noile tehnologii din domeniul traducerilor. Astfel, putem garanta clienților noștri servicii de calitate și adaptate cerințelor acestora, păstrând în același timp confidențialitatea tuturor documentelor.

Serviciile noastre de traduceri acoperă o gamă largă de domenii: traduceri autorizate și legalizate de acte, precum și traduceri cu limbaj specializat care necesită o muncă temeinică de documentare și utilizarea programelor moderne ce permit realizarea de memorii de traduceri utile pentru o terminologie corectă și uniformă.

Traduceri autorizate și legalizate de notarul public pentru diverse documente și acte oficiale:

  • acte de stare civilă, documente de identitate, caziere judiciare, permise de conducere, cărți de muncă, diplome și certificate de studii, foi matricole etc.

  • documente juridice, precum sentințe, procuri notariale, texte legislative, acte de cesiune, titluri executorii, contracte de vânzare-cumpărare etc.

Traduceri autorizate în diverse domenii de specialitate:

  • Traduceri juridice

  • Traduceri economice

  • Traduceri tehnice

  • Traduceri medicale si farmaceutice

  • Traduceri IT

Interpretariat

Activitatea de interpretariat (traducere orală) este vitală în cadrul instituțiilor publice sau companiilor, cu ocazia unor conferințe, simpozioane, congrese, seminarii, prezentări, întâlniri de afaceri, negocieri, licitații, delegații sau alte evenimente.

Servicii de editare 

Serviciile de editare sunt conexe activității de traducere pentru unele documente, de tip prezentări, manuale, broșuri, care au o formatare și o grafică specifice.

Consultanță în domeniul relațiilor publice și al comunicării

Ne sprijinim clienții în optimizarea comunicării cu partenerii și colaboratorii străini.

Despre Noi

ECHIPA NOASTRA

Co-CEO

Nadya Catherine

Co-CEO

Daniela Marina Cândea – administrator și traducător

Absolventă a Facultății de Limbi Moderne Aplicate si a masteratului de interpretariat de conferință din cadrul Universității Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca, cu burse de studiu la Sorbona, Paris și la Facultatea din Nisa și stagiu de practică la Instituțiile Uniunii Europene din Bruxelles.

Mi-am început activitatea ca traducător și interpret imediat după finalizarea studiilor, acesta fiind primul și singurul meu loc de muncă, dedicându-mă în totalitate profesiei mele.

Co-CEO

Stephanie Moore

Co-CEO

Alexandra Roman – traducător

Absolventă a Facultății de Limbi Moderne Aplicate și a masteratului de interpretariat de conferință din cadrul Universității Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca, cu stagiu de practică la Instituțiile Uniunii Europene din Bruxelles. După finalizarea studiilor, mi-am desfășurat activitatea în domeniul lingvistic (traduceri autorizate, project management, procesare de date, traduceri automate).